Ik stel mij voor

Mijn naam is Anja Smit.

Ik geniet ervan als mensen gaan herkennen, erkennen, voelen en weten waar ze goed in zijn en dat dan gaan doen.

Na een afwisselende loopbaan in het onderwijs, het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en loopbaanbegeleiding werk ik sinds 2006 vanuit mijn eigen praktijk in loopbaanbegeleiding, studiekeuze en counseling.

Ik werk vanuit de overtuiging dat iedereen vanuit een innerlijke wijsheid zijn leven vorm kan geven.
Waar ik voor sta, is samen op zoek gaan naar de gewenste richting.
Altijd uitgaande van het unieke van de mens.

 

Het bijhouden van kennis en vaardigheden is een vanzelfsprekendheid voor mij. Dit doe ik o.a door het bijwonen van de professionaliseringsdagen van studiekeuzenederland.nl . Verder doorloop ik iedere drie jaar de accreditatieprocedure van het NOLOC.nl

Opleidingen  CV

  • Pedagogische academie, remedial teaching, interne begeleiding, ambulante begeleiding.
  • Professionele communicatie, gebaseerd op NLP, TA en Systemisch werken, Phoenix opleidingen te Utrecht.
  • Trainersopleiding, Phoenix opleidingen te Utrecht.
  • Loopbaanadviseur aan de Academie voor Leven en Werk, de Waard Consult te Weesp.
  • Creatieve loopbaanplanning, Alien Verhoef te Zeist.